blog

Muší křídla - jak vybrat to správné včetně příslušenství?

Reklamní vlajky, muší křídla nebo také bowflagy, jak je můžete znát, jsou moderní a poutavou formou prezentace vaší společnosti nebo produktů. Vlajky je možné využívat jak v interiérech, tak i exteriérech, jsou k dostání v různých velikostech od 2,0 až po 5,0 metrů s různými typy základen. V naší nabídce se nejvíce prodávají vlajky kapkovitého nebo vlajícího typu. Z hlediska kvality provedení mezi nimi není rozdíl, výběr je pouze o tom, co se vám více líbí nebo více vyhovuje pro typ propagace.

Muší křídla

Kapkovitá

Svým tvarem připomíná slzu nebo také muší křídlo. Je vhodná do interiérů i exteriérů. Její inovativní tvar zajišťuje, že se vlajka ve větru otáčí, ale současně vždy zůstává napnutá a tím pádem je její potisk stále dobře viditelný. Konstrukce i tisk jsou lehkého a zároveň odolného zpracování a nevadí jim vítr, ani déšť.

Muší křídla

Vlající

Její tvar vychází z peří nebo také ploutve. Opět se hodí jak do interiérů, tak i exteriérů. Díky lehkému zpracování a přitom odolné konstrukci tato vlajka zajišťuje ohnutí při náporech větru a naopak se díky usazení do základny bude vždy otáčet právě po směru foukání.